Announcement

Collapse
No announcement yet.

error LGHT0130

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • error LGHT0130

    I created 3 WebSites named [CLOUDAPPNAME] , [WORKFLOW450APPNAME] , [WORKFLOWAPPNAME] but when compiled i got this error

    setup.wxs(5947) : error LGHT0130 : The primary key 'WebAddress' is duplicated in table 'IIsWebAddress'. Please remove one of the entries or rename a part of the primary key to avoid the collision.

    When I look into setup.wxs I saw that [WORKFLOWAPPNAME] and [CLOUDAPPNAME] had duplicate WebAddress while [WORKFLOW450APPNAME] did not.

    [WORKFLOWAPPNAME] :

    <IIS:WebSite Id="CreateIISWebSite_0001" AutoStart="no" ConfigureIfExists="no" ConnectionTimeout="120" Description="[WORKFLOWAPPNAME]" Directory="REDMAP" Sequence="1" StartOnInstall="no" WebLog="weblog_none">
    <IIS:WebAddress Id="WebAddress" Port="80"/>

    [CLOUDAPPNAME] :

    <IIS:WebSite Id="CreateIISWebSite_0003" AutoStart="no" ConfigureIfExists="no" ConnectionTimeout="120" Description="[CLOUDAPPNAME]" Directory="REDMAPCLOUDSERVICE" Sequence="1" StartOnInstall="yes" WebLog="weblog_none">
    <IIS:WebAddress Id="WebAddress" Port="80" Header="localhost" IP="127.0.0.1"/>

    [WORKFLOW450APPNAME] :

    <IIS:WebSite Id="CreateIISWebSite_0002" AutoStart="no" ConfigureIfExists="no" ConnectionTimeout="120" Description="[WORKFLOW450APPNAME]" Directory="WORKFLOWCLOUDSERVICE" Sequence="1" StartOnInstall="no" WebLog="weblog_none">
    <IIS:WebAddress Id="WebAddress_0002" Port="80"/>


    I also attached the project file .
    Attached Files

  • #2
    Did you use copy & paste to duplicate one of the existing websites? I am not sure why this would happen. Anyway, I think that this solves the problem.

    Ulrich
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Originally posted by Ulrich View Post
      Did you use copy & paste to duplicate one of the existing websites? I am not sure why this would happen. Anyway, I think that this solves the problem.

      Ulrich
      Nope , Please try to build my project file to see . I copy and paste it from the "Generate Wix Files". It can only be solved by renaming it and build from the batch file .

      Comment


      • #4
        I know that your project does not work, and that was not what I asked. Have you tried to build the project I attached? It built properly for me (without any files, of course).

        Ulrich
        Last edited by Ulrich; 06-03-2014, 09:42 PM.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Ulrich View Post
          I know that your project does not work, and that was not what I asked. Have you tried to build the project I attached? It built properly for me.

          Ulrich

          Yes it built properly . So what did I missed in my setting ?

          Comment


          • #6
            Yes it built properly . So what did I missed in my setting ?
            You did not reply if you used copy & paste to duplicate one of the web sites in the same project. This is one way as you could cause this error, as the identifiers could be duplicated. Other than that, I don't know what you might have done.

            Click image for larger version

Name:	SCRN-2014-06-04-01.png
Views:	1
Size:	41.2 KB
ID:	284205

            Ulrich

            Comment

            Working...
            X