Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with Windows Media Video 9 codec

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lorne
    replied
    Re: Problems with Windows Media Video 9 codec

    Make sure you have that codec installed so it's available system-wide. (I don't happen to know how to do that, I just know that's what you'll have to do. Note: it might not even be possible.)

    I'm guessing that the WMP 9 codec was installed in a way that made it available to the WMP 9 player, but not the "older" msdxm.ocx control (which AFAIK is the only one that can be embedded).

    Leave a comment:


  • eric_darling
    replied
    Re: Problems with Windows Media Video 9 codec

    I'm gonna say yes, even though I haven't yet personally tried it. I can't see a reason why such videos wouldn't play.

    Leave a comment:


  • stunner
    replied
    Re: Problems with Windows Media Video 9 codec

    Do videos that use Windows Media Video codec 9 work in a Media Player object in AMS after you install WMP 9?

    Leave a comment:


  • eric_darling
    replied
    Re: Problems with Windows Media Video 9 codec

    Try upgrading WiMP? Version 9 is final, and I have it running very peacefully with AMS 4.0.0.3 right now on my Windows 2000 Pro machine.

    Leave a comment:


  • stunner
    started a topic Problems with Windows Media Video 9 codec

    Problems with Windows Media Video 9 codec

    All my video files that use Windows Media Video codec 9 don't show in a Media Player object in AMS 4.0.0.3, you can just hear the sound.
    I have Win XP Home, and WMP 8.
    Any solutions?
Working...
X