Announcement

Collapse
No announcement yet.

Inheritance - using the template Olive VCard

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Corey
    replied
    Re: Inheritance - using the template Olive VCard

    My best suggestion is to start with a fresh project and try again, it works fine here...

    Corey Milner
    Creative Director, Indigo Rose Software

    Leave a comment:


  • tamanglama
    replied
    Re: Inheritance - using the template Olive VCard

    The problem is only with Olive Vcard templete. I like the color and look and I'm trying to use that template. As I said earlier it works with all other templates except the one I mentioned above.

    I removed PAGE > JUMP action in the OnInitialize event of Master Page. Here is what I did:

    Created pages A & B:
    B-----> Master Page
    |
    |------>C inherited from B
    |
    |------>D inherited from B
    The only action that I've added on the A & B menus are PAGE.JUMP ("C"), PAGE.JUMP("D")....inorder to navigate to different pages using the menus. When I click on the menu - it takes me to different pages but the menu images are invisible on the pages - only the menu images are gone....rest background are intact.

    Maybe I'm doing something not right...Please help me.

    Thank you

    Tamang

    Leave a comment:


  • Corey
    replied
    Re: Inheritance - using the template Olive VCard

    If I'm reading correctly, you put a PAGE > JUMP action on the master page? Master page should not contain a PAGE > JUMP action in the OnInitialize event...

    Corey Milner
    Creative Director, Indigo Rose Software

    Leave a comment:


  • tamanglama
    started a topic Inheritance - using the template Olive VCard

    Inheritance - using the template Olive VCard

    I'm using Olive vCard template to build a project. I tried to add a page - inheriting from the master page. I used the action on initialze - page.jump (to the next page) on the master page - which works fine.The problem is when the next page shows up - the menus on the left panel doesnot show up. I tried with other templates which seem to work fine. Could any one help me, please? I'm a new user of AutoPlay.

    Thanks

    Tamang
Working...
X