Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem withSetup Factory 5.0

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem withSetup Factory 5.0

    Hai Friends,

    I am using Setup factory 5.0 from last many days and i am working on V.B 6.0 when i want to make a setup of my application on win NT it is working fine for the first time, but it is not opening in the next time it is opening like a flash screen can any body help me

  • #2
    Re: Problem withSetup Factory 5.0

    Hi,
    Does the installation appear to "flash"? Are you installing RICHED32.DLL onto the system?
    This problem is probably associated with incorrect versions of RICHED32.DLL being installed on the system. Try opening WordPad on the system, does it work properly, or do you get an error associated with RICHED32.DLL.
    Please read these two Microsoft knowledge base articles on this subject: http://support.microsoft.com/support.../Q218/8/38.ASP http://support.microsoft.com/support.../Q197/5/80.asp
    Basically what you will have to do is make sure that you are installing the correct version of RICHED32.DLL on the users system, and that you are not installing RICHED32.DLL on any computer running WIN NT or WIN 2000.
    In order to fix your computer you will have to get a new copy of RICHED32.DLL, if you cannot get one, I can e-mail a copy of the DLL that is recommended in the Microsoft Knowledge Base article.
    If I am mistaken about your problem please contact me and will try to help you in another manner.

    mark.
    MSI Factory The Next Generation Intelligent Setup Builder

    Comment

    Working...
    X