Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uninstall image problem ! Help !

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • dom
    replied
    Re: Uninstall image problem ! Help !

    Thank you.
    Now it works ! I don't know how, because I'm sure I did exactly the same things as ten times before, but now it works. Maybe the gods of computer are with me today

    Dom

    PS: For your information, I'm using SF 6.0.0.1

    Leave a comment:


  • Mark
    replied
    Re: Uninstall image problem ! Help !

    Hi,

    What version of Setup Factory 6.0 are you using? I just tried this out and I was able to set my Uninstall image properly. Are you sure you are setting it in: Design -> Uninstall?

    If you are still having problems you could send me your SF6 project file ( [email protected] ).

    mark.

    Leave a comment:


  • dom
    started a topic Uninstall image problem ! Help !

    Uninstall image problem ! Help !

    Originally posted by dom:
    I have choosen an image for my Uninstall screen in the Wizard Image textbox. But when I run my uninstall, it doesn't use this image. Instead, it uses the image that I have choosen for the Welcome screen (which has not the same size)

    Dom
    I'm sorry to insist on this, but I really need a solution to this problem (is it a bug, or do I something wrong): my uninstall looks ugly and I've got a delivery in two days. I use the Welcome screen - Side banner, if it can help. Thank you very much !!!

    Dom
Working...
X