Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hangs at "Registering Fonts"

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Hangs at "Registering Fonts"

    Hi Mark,

    My project is also a 'converted' project.

    Comment


    • #17
      Re: Hangs at "Registering Fonts"

      Hi,

      I was wondering what version of Setup Factory 5.0 were you guys using when you converted your projects? Was it 5.0.1.6? Or an earlier version?

      mark.
      MSI Factory The Next Generation Intelligent Setup Builder

      Comment


      • #18
        Re: Hangs at "Registering Fonts"

        I don't know the exact version number but you can be sure it was the latest.

        I suffer from the "check-for-updates-every-15-min" syndrome

        Comment


        • #19
          Re: Hangs at "Registering Fonts"

          My version was also the latest before suf6 was available. The project was first created in one of the first versions of suf 5 and later on several times updated with newer versions of suf 5.

          Comment


          • #20
            Re: Hangs at "Registering Fonts"

            If you think that's causing all this trouble, then it's no problem for me to rebuild my project from scratch.

            Comment


            • #21
              Re: Hangs at "Registering Fonts"

              Hi,

              We still are not sure what is causing the problem, since we cannot replicate it on our side. Right now we are just trying to explore all of possible causes of this error.

              I would suggest that you try re-creating your project in Setup Factory 6.0 and see if that solves the problem.

              mark.
              MSI Factory The Next Generation Intelligent Setup Builder

              Comment


              • #22
                Re: Hangs at "Registering Fonts"

                Thank you Mark.

                I recreate all my setups in SP6 from scratch and I'll let you know if I get any further reports regarding this issue.

                Comment


                • #23
                  Re: Hangs at "Registering Fonts"

                  And so am I. I'll keep you informed. within the next weeks.

                  Comment


                  • #24
                    Re: Hangs at "Registering Fonts"

                    I had the same problems of a setup hanging at 'Registering Fonts' on Windows 98. When initially run, setup hung three times at registering fonts. But it is hard to replicate. Have tried again numerous times and can't get it to hang again. It was a very simple setup - used vb6 runtimes, a couple of vb .ocx's to Windows system directory but everything else just to application directory.

                    On another point while I'm here, any chance of making the transition between the various screens a bit smoother? If you run through a setup with a lot of screens quite quickly, I find the overall effect is a bit 'jumpy' - screens seem to flash. Probably not terribly noticeable to a user who uses the setup once, but it is when you're creating and testing setups!

                    Comment


                    • #25
                      Re: Hangs at "Registering Fonts"

                      Hi Research,

                      Was your project converted from Setup Factory 5.0? Or did you create it in Setup Factory 6.0 from scratch?

                      mark.
                      MSI Factory The Next Generation Intelligent Setup Builder

                      Comment


                      • #26
                        Re: Hangs at "Registering Fonts"

                        It was created in SF6. I did have an extra screen (scrollable text) after installation which I thought might have been contibuting to problem but, again, it's hard to replicate - I tried with and without extra screen and it didn't hang.

                        One thing I did notice once, however, was that when I had to use Ctrl+Alt+Delete to end setup, 'Iexplore' also came up as 'not responding' i.e as well as the setup program. But can't see that this would be related.


                        Comment


                        • #27
                          Re: Hangs at "Registering Fonts"

                          Just cant ignore a buring torch topic.

                          It did hung up during the registering fonts.

                          Following are my observations:
                          1.First time it ever happened to me.
                          2.Its a pentinum 4 with intel 850 chipset, rambus ram
                          3.this happned when i changed the input locale.
                          4. Well it happened only once.
                          5. Hopefully it wont happen with my clients.

                          Have fun guys.
                          thanks
                          daniel

                          Comment


                          • #28
                            Re: Hangs at "Registering Fonts"

                            I have experienced a system hang once (a Win98 machine). The task manager reported TWO applications “Not responding”: The installer and Awrem32 (The Remote Control Module in Symantec pcAnywhere). When I closed Awrem32, the installer continued and completed its tasks (!!!). It was an ERROR that Awrem32 was running at this stage (I don’t know why).

                            I have not been able to recreate the situation. All repeated setups on this machine worked properly.

                            Comment


                            • #29
                              Re: Hangs at "Registering Fonts"

                              Hi,

                              Version 6.0.0.3 of Setup Factory has been released, and I was wondering if anyone was experiencing this problem with this new version?

                              mark.
                              MSI Factory The Next Generation Intelligent Setup Builder

                              Comment


                              • #30
                                Re: Hangs at "Registering Fonts"

                                Well, I used this new version of SF to release a new version of one of our products.

                                I just released it a couple of hours ago... so we must wait a 3-5 days for all the users to upgrade.

                                Don't worry... you'll hear from me if someone reports the same behavior.

                                Comment

                                Working...
                                X